Hoş geldiniz!

Topluluğumuza Katılın..

Şimdi Kayıt Ol! Giriş yap

Hadis Sebebe Ve Vakte Bağlı Olmayan Dualar (Hadis)

alemextra

Admin
Admin
....

Tanım: Resulullah (sav) dua ederken şunu söylerdi: "Allahım dinimi doğru kıl o benim işlerimin ismetidir Dünyamı da doğru kıl hayatım onda geçmektedir. Ahiretimi de doğru kıl dönüşüm orayadır. Hayatı benim için her hayırda artma (vesilesi) kıl. Ölümü de her çeşit şerden (Kurtularak) rahat(a kavuşma) kıl."

Hadis No : 1858
Ravi: Ebu Hüreyre
Kaynak: Müslim Zikr 71 (2720)

Konuyu görüntüleyenler

Etiketler Etiketler
hadislerde geçen vakte bağlı olmayan dualar hadislerdeki vakte bağlı olmayan dua sebebe bağlı olmayan dua hakkında hadis sebebe bağlı olmayan dua kabul olma şartları sebebe bağlı olmayan dua kabulü sebebe bağlı olmayan dua nasıl okunur sebebe bağlı olmayan dua okuma sebebe bağlı olmayan dua örnekleri sebebe bağlı olmayan dualar sebebe bağlı olmayan duaların kabul şartları sebebe ve vakte bağlı olmayan dua çeşitleri sebebe ve vakte bağlı olmayan dua hadisleri sebebe ve vakte bağlı olmayan dua ile ilgili bilgiler sebebe ve vakte bağlı olmayan dua türleri sebebe ve vakte bağlı olmayan duaların fazileti vakte bağlı olmayan dua anlamı vakte bağlı olmayan dua okumanın sevabı vakte bağlı olmayan dualar vakte bağlı olmayan duaların gücü
Geri
Yasal Uyarı Görmek İçin Tıkla

Radyo Now - Katalock - Site 04 - Site 05 - Site 06